Retournaanvraag2018-09-13T15:37:06+00:00

Retourneren

Niet helemaal tevreden over je aankoop?

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Dat kan! Daarom bieden we je aan om je aankoop binnen de 14 dagen te annuleren. Je bent ons daarvoor helemaal geen reden verschuldigd.

Heeft u een gepersonaliseerde product besteld?

Vanwege het persoonlijk karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen. Een bestelling kan wel worden geannuleerd indien uw bestelling nog niet in productie is gegaan. U moet ons hierover altijd telefonisch contacteren. Uiteraard kunt u altijd uw bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan het product of aan de bedrukking. Uw bestelling zal dan opnieuw gemaakt worden en naar u verstuurd worden. Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via mail op info@boebeloe.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto.

Hoe ga je te werk?

Bezorg ons dit word-document volledig ingevuld of stuur een e-mail naar info@boebeloe.be om je retour aan te kondigen.

Deze email dient het volgende te bevatten:

Aan [hier dient U Uw naam, adres en, indien van toepassing, Uw fax en e-mailadres in te vullen] :

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
Naam/Namen consument(en)
Adres consument(en)
Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
Datum
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Bezorg ons de producten terug en wij zorgen ervoor dat het geld weer op je rekening komt.

Retouradres:

Boebeloe
Olmsebaan 98
2450 Meerhout

De kosten en het risico om het pakket terug bij ons te krijgen, draag jij. Binnen de 14 dagen zorgen we er dan voor dat jouw bestelling wordt terugbetaald.

Zorg er steeds voor dat je de producten voorzichtig openmaakt en de originele verpakking bewaart. Producten die sporen van gebruik vertonen komen namelijk niet in aanmerking voor retour.

De uitgebreide voorwaarden vind je in onze Algemene Voorwaarden.